Van doorgewinterde professionals tot opkomend talent.

Bij ons draait alles om samenwerking en expertise. Ons team bestaat uit gepassioneerde individuen met diverse achtergronden en vaardigheden, verenigd door een gezamenlijke passie voor IT.

Maak kennis met het team.

Jeffrey

Jeffrey is vanaf 2014 werkzaam voor Unix Support Nederland, en is sinds 2022 samen met Rogier bezig met het opzetten van Lorenson Cabbana's Managed Services Team (MST). Met een gezonde passie voor efficiëntie, is Jeffrey een specialist in het automatiseren van infrastructuur met Ansible.

Rogier

Rogier is ooit begonnen als Linux Engineer bij Unix Support Nederland en is, samen met Jeffrey, sinds 2022 werkzaam voor Lorenson Cabbana waar hij zich vooral bezighoudt met de aansturing van het team van Managed Services. Door zijn technische achtergrond legt hij gemakkelijk verbindingen tussen het management en technici bij klanten.

Bas

Bas is werkzaam voor het team van Lorenson Cabbana sinds 2023 als systeembeheerder. Binnen zijn huidige rol heeft Bas zijn zinnen gezet op een carrière als Linux-engineer en duikt met regelmaat in UNIX-systemen om kennis op te doen. Gericht op constante verbetering, is Bas op weg om een waardevolle aanwinst te worden en zijn frisse inzichten en technische expertise binnen het team aan te brengen.

Pieter

Pieter is sinds 2023 onderdeel van het team als developer. Met een passie voor brainstormsessies en toewijding aan het leveren van kwaliteit versterkt Pieter het team van Lorenson Cabbana.

Iwan

Iwan is sinds 2024 onderdeel van ons team als systeembeheerder na het afronden zijn opleiding. Met een vroeg ontstane passie voor automatisering is Iwan een verrijking voor het Managed Services Team van Lorenson Cabbana.

Ook werken bij Lorenson Cabbana?

Contact