KANDIDATEN

 


 

Jeffrey van Pelt

Vanaf augustus is Jeffrey van Pelt beschikbaar als Linux Automation Engineer. Jeffrey is gespecialiseerd in het automatiseren van IT oplossingen en kan daarmee processen versnellen en verbeteren. Het uitrollen van de oplossing wordt hierdoor minder foutgevoelig.

In vorige opdrachten is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen, uitwerken en het beheer van bestaande en nieuwe Linux infrastructuur. Hij heeft ervaring met verschillende softwarepakketten en/of oplossingen.

Heb jij een Automation specialist nodig om IT projecten te ondersteunen? Neem dan contact op met Rob Vermeulen: 06 250 009 11 of vermeulen@lorensoncabbana.nl

 


 

Tassilo van Lutterveld

Vanaf augustus is Tassilo van Lutterveld beschikbaar als Senior Ketenbeheerder. Tassilo is gespecialiseerd in het in beheer nemen van nieuwe of verbeterde applicaties, het inrichten van het beheer, en het meehelpen aan het uitbreiden van de stabiliteit en de functionaliteit van die applicaties.

In vorige opdrachten is hij primair aanspreekpunt geweest voor verschillende stakeholders van applicaties zoals projectmanagers, product owners, testers, beheerders, gebruikers en ontwikkelaars. Tassilo is ook verantwoordelijk voor het doen van risico analyses en verbetervoorstellen voor stabiliteit en beheersbaarheid in operationeel beheer.

Heb jij een Ketenspecialist nodig om IT projecten te ondersteunen? Neem dan contact op met Rob Vermeulen: 06 250 009 11 of vermeulen@lorensoncabbana.nl

 

 


Copyright 2018 - Lorenson Cabbana - Alle rechten voorbehouden  Privacy Verklaring